Er du fyldt 16 år og 9 måneder?

Tage dit kørekort på Gram Efterskole!

Vi har et samarbejde med Go-Driving I Toftlund.

Det betyder, at eleverne får tilbuddet om at tage kørekort til bil, mens de går på Gram Efterskole. De gældende regler er, at man skal være fyldt 16 år og 9 måneder, når man påbegynder køreundervisningen.

Hvis du i skoleåret 19/20 fylder 17, senest 1.april 2020 er det muligt at tage kørekort. Vi forventer i skoleåret 20/21 også at det er muligt at tage kørekort både i efteråret og foråret.

Teoritimerne ligger i indeværende skoleår fra uge 2, fredag eftermiddag på Gram Efterskole i tidsrummet 13.00 – 16.00. Lovkravet er, at eleverne kun må være fraværende én gang til teoriundervisningen.
Køretimerne ligger som udgangspunkt udenfor skemaet, dvs. i mellemtimer og weekender. Den enkelte elev medbringer sit skema til kørelæreren, og sammen finder de ud af hvornår der kan køres.

Når eleven er startet på Gram Efterskole, vil der blive sendt et spørgeskema ud, hvor forældrene kan tilmelde deres barn til kørekortet.
Når man er tilmeldt kørekortet, vil i høre nærmere fra kørelæreren Karl-Erik Kristensen. Betaling for kørekortet og tillægsydelserne (Prøvegebyr til politiet, lægeattest, førstehjælpskursus) afregnes med køreskolen og har ikke noget med Gram Efterskole at gøre.

Har i spørgsmål til selve kørekortdelen, kan Karl-Erik Kristensen fra go-driving kontaktes. I kan læse mere på Go-driving.dk

Udfyld formularen, så vil vi tilsende dig vores brochure med posten, som indeholder flere informationer om Gram Efterskole.

Bestil informationsmateriale

Hvilket skoleår?
Køn:DrengPige
Klassetrin:8. klasse9. klasse10. klasse
Hvor hørte du om FHE?Søgt på GoogleSociale medierMesseFamilie/vennerEfterskole.dkVejlederSagsbehandlerNuværende elevAndet
Hvilken linje er du interesseret i?FodboldHåndboldesportMedie
Brochuren sendes via:
PostE-mail

Leave a Reply