Musik - Musik på GE - Samarbejde, samspil og fede numre

Er du parat til at blive udfordret? Er du klar til at udfordre dig selv?

Musiklinjen på Gram Efterskole sikrer dig helt klart store udfordringer, men samtidig får du også de redskaber og teknikker der gør udfordringerne spændende og lærerige.

Vi kommer til at lægge hovedvægten på samspil, hvor I bl.a. lærer at spille sammen som et band. 

I undervisningen lægges der vægt på at styrke jeres evner til at samarbejde, men også evnen til at arbejde selvstændigt.

I kommer til at arbejde med en hel del fede numre i løbet af året. Det bliver en god blanding af alle mulige genrer: rock, heavy, pop, blues, funk, etc...

Det er ikke nogen forudsætning at du kan spille på et instrument for at være på musiklinjen. Du skal bare være villig til at tage skridtet frem og flytte nogle grænser, sammen kan vi nemlig en masse.

På musiklinjen undervises der desuden i grundlæggende musikteori som akkordlære, nodekendskab, hørelære og komposition. Derudover kommer vi også til at arbejde med genrekendskab og genreelementer.

Faget indeholder en lang række rytmiske grundelementer, der på sigt gør eleverne til bedre musikere. Der bliver bl.a. arbejdet med ”brugs percussion” ( dvs. basale teknikker og stilkendskab) rytmenoder, koordination og pulsfornemmelse, så man blive bedre til at lytte og spille sammen. Puls og rytme træner vi ved noget vi kalder ERT (Elementær Rytmisk Træning).

Alt det vi arbejder med, forsøger vi at kæde sammen til et par fede koncerter. På musiklinjen skal man altid regne med at komme til at optræde for andre...

 Se musikholdet øve her

 

Ophavsret © 2017 Gram Efterskole. Alle rettigheder forbeholdes.

Go to top