Rejser

Som en fast del af skolens program skal alle deltage i rejser/lejrture.

Skitur med plads til alle niveauer

Hele skolen tager hvert år på skitur til enten Østrig, Sverige eller Norge. Det gør ikke noget at du aldrig har prøvet at stå på ski før, du skal nok få det lært. Du kommer i skiskole den første dag og efterfølgende er du sammen med dine lærere som guider dig videre.

En vigtig del af ture ud af huset er at styrke det store fællesskab. Når vi rejser sammen øger vi sammenholdet og den personlige udvikling.

Nyheder fra vores Facebook side

Santa lucia ... Se mereSe mindre

3 dage siden

Kommentér på Facebook

Ja absolut de smukkeste luciabrude ever. God dag til jer alle.😊

Det var så smukt, bedre kunne min morgen ikke starte <3

Vi lister os afsted på tå🎶🎶

Fantastisk🤗🤗

En dejlig sang for de unge at vågne op til 🎅😁

+ Se tidligere kommentarer

En god portion af Esportsdengene og der resterende weekendelever tog i går på tur til Odense. Det var et af årets helt stor esportsevents, hvor verdenseliten indenfor spillet Counter Strike tørnede sammen. Der var derudover et stort aktivitetsområde hvor man kunne udfordre sig selv og andre i diverse elektroniske udfordringer.Her er et udpluk af elevernes billeder fra dagen.

Her er et udpluk af elevernes billeder fra dagen.
... Se mereSe mindre

1 uge siden

Så er weekendeleverne og Esportsdrengene pakket i bussen og næsen er vendt mod Odense til ESL pro semifinaler. Teenagerne får lige en lur.. ... Se mereSe mindre

1 uge siden

Kommentér på Facebook

Fede øreringe😉

Når anne ligner en elev på billeder

Luca Jørgensen som altid kan man se dig sove i baggrunden 😅

God tur.. I er altid velkommen til at deltage fra skolen til vores arrangementer i Rødding. Her deltager jævnligt hold fra Rejsby Efterskole og andre skoler har også været forbi. Noget I kan overveje. Vh en frivillig fra DukesDenmark vores næste arrangement er 28/2 til 1/3 2020.