Rejser

Som en fast del af skolens program skal alle deltage i rejser/lejrture.

Skitur med plads til alle niveauer

Hele skolen tager hvert år på skitur til enten Østrig, Sverige eller Norge. Det gør ikke noget at du aldrig har prøvet at stå på ski før, du skal nok få det lært. Du kommer i skiskole den første dag og efterfølgende er du sammen med dine lærere som guider dig videre.

En vigtig del af ture ud af huset er at styrke det store fællesskab. Når vi rejser sammen øger vi sammenholdet og den personlige udvikling.

Nyheder fra vores Facebook side

Fredag eftermiddag har dannet rammen for første valgfagsperiode. Blandt andet valgfaget Lag-på-lag, hvor eleverne skridt for skridt er blevet klogere på materialer og har gået flyttet en grænse eller to indenfor det kreative. Her er de første færdige projekter. Giv et like til de tre knægte og den ene høne som er kunstnerne bag disse værker. ... Se mereSe mindre

6 dage siden