Gram Efterskole

Danner ramme for trivsel og udvikling

Gram Efterskole er en flot skole der rummer fem røde murstensbygninger i en park på fem tønder land. Rammen for skolen er det tidligere sygehus i Gram. Her er der luft omkring den enkelte, her er højt til loftet, samt store flotte værelser.

Siden skolens start i 1998 er der blevet bygget en multihal, hvor der er plads til idræt, teater, projekter, arrangementer, m.m. Derudover er der blevet bygget en ny tilbygning med moderne fysikfaciliteter og auditorium.

Flere byggeprojekter kommer til i fremtiden. Pr 1/1 2018 blev vi færdige med at renovere den gamle Jordemoderbygning. Her blev der indrettet et moderne fitnesslokale og et lækkert musiklokale med studie.

I alt er Gram Efterskole en skole der danner ramme for trivsel, aktivitet og udvikling.

“På Gram Efterskole inviterer vi til et efterskoleliv fyldt med glæde, store oplevelser samt et tæt kammeratskab.”

  • Formålet med skolen, er at uddanne unge mennesker til at blive handlekraftige mennesker med selvtillid, mod og lyst til at kaste sig ud i livet med personlige redskaber, der gør det muligt at overskride egne grænser og skabe sig et godt voksenliv.
  • Vi sætter den enkelte elev i centrum og giver hver enkelt mulighed for at udvikle sig personligt samt at blive en del af et fællesskab.
  • Med andre ord arbejder vi på at skabe et solidt fundament for elevernes fremtidige tilværelse.

Nyheder fra vores Facebook side

Er du god til at arbejde med unge mennesker, så har vi jobbet til dig!

Er du god til at arbejde med unge mennesker, så har vi jobbet til dig! ... Se mereSe mindre

1 uge siden

Se her!!...nu kan du som elev på Gram Efterskole, tage dit kørekort for så derefter at kører mor og far hjem når du har sidste skoledag...

Se her!!...nu kan du som elev på Gram Efterskole, tage dit kørekort for så derefter at kører mor og far hjem når du har sidste skoledag... ... Se mereSe mindre

1 uge siden

 

Kommentér på Facebook

Får de det gratis? 😁

Er det 1. april i år ?

Er du en af vores nye kollegaer...

Er du en af vores nye kollegaer... ... Se mereSe mindre

1 uge siden

 

Kommentér på Facebook

Tina Charlotte Vejen

Anne Vestergaard Knudsen!!🙏🏻