Gram Efterskole

Danner ramme for trivsel og udvikling

Gram Efterskole er en flot skole der rummer fem røde murstensbygninger i en park på fem tønder land. Rammen for skolen er det tidligere sygehus i Gram. Her er der luft omkring den enkelte, her er højt til loftet, samt store flotte værelser.

Siden skolens start i 1998 er der blevet bygget en multihal, hvor der er plads til idræt, teater, projekter, arrangementer, m.m. Derudover er der blevet bygget en ny tilbygning med moderne fysikfaciliteter og auditorium.

Flere byggeprojekter kommer til i fremtiden. Pr 1/1 2018 blev vi færdige med at renovere den gamle Jordemoderbygning. Her blev der indrettet et moderne fitnesslokale og et lækkert musiklokale med studie.

I alt er Gram Efterskole en skole der danner ramme for trivsel, aktivitet og udvikling.

“På Gram Efterskole inviterer vi til et efterskoleliv fyldt med glæde, store oplevelser samt et tæt kammeratskab.”

  • Formålet med skolen, er at uddanne unge mennesker til at blive handlekraftige mennesker med selvtillid, mod og lyst til at kaste sig ud i livet med personlige redskaber, der gør det muligt at overskride egne grænser og skabe sig et godt voksenliv.
  • Vi sætter den enkelte elev i centrum og giver hver enkelt mulighed for at udvikle sig personligt samt at blive en del af et fællesskab.
  • Med andre ord arbejder vi på at skabe et solidt fundament for elevernes fremtidige tilværelse.

Nyheder fra vores Facebook side

Smukt syn ... Se mereSe mindre

4 uger siden

For at markere dagen var der sat lys i alle vinduerne ud mod Slotsvej. En del lokale var forbi for at nyde det smukkesyn.

For at markere dagen var der sat lys i alle vinduerne ud mod Slotsvej. En del lokale var forbi for at nyde det smukkesyn. ... Se mereSe mindre

4 uger siden

 

Kommentér på Facebook

Diana Lydiksen man savner helt Gram efterskole var 😀

Så smukt og så vemodigt.

Det var så flot - tak for det 🕯🙏😊

Flot og fantastisk syn 👏🕯😍

Ja og inden længe er der ikke noget der hedder Gram efterskole længere 😏

+ Se tidligere kommentarer