Gram Efterskole

Danner ramme for trivsel og udvikling

Gram Efterskole er en flot skole der rummer fem røde murstensbygninger i en park på fem tønder land. Rammen for skolen er det tidligere sygehus i Gram. Her er der luft omkring den enkelte, her er højt til loftet, samt store flotte værelser.

Siden skolens start i 1998 er der blevet bygget en multihal, hvor der er plads til idræt, teater, projekter, arrangementer, m.m. Derudover er der blevet bygget en ny tilbygning med moderne fysikfaciliteter og auditorium.

Flere byggeprojekter kommer til i fremtiden. Pr 1/1 2018 blev vi færdige med at renovere den gamle Jordemoderbygning. Her blev der indrettet et moderne fitnesslokale og et lækkert musiklokale med studie.

I alt er Gram Efterskole en skole der danner ramme for trivsel, aktivitet og udvikling.

“På Gram Efterskole inviterer vi til et efterskoleliv fyldt med glæde, store oplevelser samt et tæt kammeratskab.”

• Formålet med skolen, er at uddanne unge mennesker til at blive handlekraftige mennesker med selvtillid, mod og lyst til at kaste sig ud i livet med personlige redskaber, der gør det muligt at overskride egne grænser og skabe sig et godt voksenliv.
  • Vi sætter den enkelte elev i centrum og giver hver enkelt mulighed for at udvikle sig personligt samt at blive en del af et fællesskab.
  • Med andre ord arbejder vi på at skabe et solidt fundament for elevernes fremtidige tilværelse.

Nyheder fra vores Facebook side

Santa lucia ... Se mereSe mindre

3 dage siden

Kommentér på Facebook

Ja absolut de smukkeste luciabrude ever. God dag til jer alle.😊

Det var så smukt, bedre kunne min morgen ikke starte <3

Vi lister os afsted på tå🎶🎶

Fantastisk🤗🤗

En dejlig sang for de unge at vågne op til 🎅😁

+ Se tidligere kommentarer

En god portion af Esportsdengene og der resterende weekendelever tog i går på tur til Odense. Det var et af årets helt stor esportsevents, hvor verdenseliten indenfor spillet Counter Strike tørnede sammen. Der var derudover et stort aktivitetsområde hvor man kunne udfordre sig selv og andre i diverse elektroniske udfordringer.Her er et udpluk af elevernes billeder fra dagen.

Her er et udpluk af elevernes billeder fra dagen.
... Se mereSe mindre

1 uge siden

Så er weekendeleverne og Esportsdrengene pakket i bussen og næsen er vendt mod Odense til ESL pro semifinaler. Teenagerne får lige en lur.. ... Se mereSe mindre

1 uge siden

Kommentér på Facebook

Fede øreringe😉

Når anne ligner en elev på billeder

Luca Jørgensen som altid kan man se dig sove i baggrunden 😅

God tur.. I er altid velkommen til at deltage fra skolen til vores arrangementer i Rødding. Her deltager jævnligt hold fra Rejsby Efterskole og andre skoler har også været forbi. Noget I kan overveje. Vh en frivillig fra DukesDenmark vores næste arrangement er 28/2 til 1/3 2020.