Musik på Gram Efterskole

Samarbejde, samspil og fede numre

Er du parat til at blive udfordret? Er du klar til at udfordre dig selv?

Musiklinjen på Gram Efterskole sikrer dig helt klart store udfordringer, men samtidig får du også de redskaber og teknikker der gør udfordringerne spændende og lærerige.

Lær at spille sammen som et band

Vi kommer til at lægge hovedvægten på samspil, hvor I bl.a. lærer at spille sammen som et band.

I undervisningen lægges der vægt på at styrke jeres evner til at samarbejde, men også evnen til at arbejde selvstændigt.

Blanding af alle musik genrer

I kommer til at arbejde med en hel del fede numre i løbet af året. Det bliver en god blanding af alle mulige genrer: rock, heavy, pop, blues, funk, etc…

Sammen kan vi en masse

Det er ikke nogen forudsætning at du kan spille på et instrument for at være på musiklinjen. Du skal bare være villig til at tage skridtet frem og flytte nogle grænser, sammen kan vi nemlig en masse.

På musiklinjen undervises der desuden i grundlæggende musikteori som akkordlære, nodekendskab, hørelære og komposition. Derudover kommer vi også til at arbejde med genrekendskab og genreelementer.

Bliv bedre til at lytte og spille sammen

Faget indeholder en lang række rytmiske grundelementer, der på sigt gør eleverne til bedre musikere. Der bliver bl.a. arbejdet med ”brugs percussion” ( dvs. basale teknikker og stilkendskab) rytmenoder, koordination og pulsfornemmelse, så man blive bedre til at lytte og spille sammen. Puls og rytme træner vi ved noget vi kalder ERT (Elementær Rytmisk Træning).

Fede koncerter

Alt det vi arbejder med, forsøger vi at kæde sammen til et par fede koncerter. På musiklinjen skal man altid regne med at komme til at optræde for andre…

Peter, 16 år

“En udtalelse fra Peter, hvor han fortæller om sine glæder ved linjefaget”

Leave a Reply