Madkunst og gastronomi på Gram Efterskole

Udfordrer smagssans og kreativitet

På madkunst og gastronomi-linjen udfordrer vi dine smagssanser og kreativitet. Vi ønsker at udvikle elevernes evner til at kombinere det fine med det simple, så de kan kreere et velsmagende og indbydende måltid for få penge.

Se, smag og duft på mad

På Madkunst og gastronomi linjen vil du derfor komme til at se, smage og dufte en masse mad.

Du vil lære om hygiejne og råvare-håndtering.

Du kommer til at lave mad efter opskrift. Og i samarbejde med dine kammerater lærer I at sammensætte menuer.

I Madkunst og gastronomi kommer I til at arbejde med en masse tilberedningsmetoder, samt anretning og servering af gastronomisk mad.

Lær at sammensætte menuer efter årstiden

Sammen med dit hold, og i samarbejde med køkkenet, sammensætter du menuer efter årstiden, og derefter skal du øve tilberedningen af retterne.

Vi afslutter linjefaget med at servere en menu for specielt inviterede gæster i vores restaurant.

Jennifer, elev i 2016

“Fra Gram Efterskole til D’angleterre”