Efterskolelivet

På Gram Efterskole er du med til at skabe skolen og livet: skolelivet. Du vil opleve at efterskolelivet/kostskolelivet rummer meget mere end den almindelige undervisning i klasserne.

Aktiviteter i fritiden

Fritiden på skolen foregår mest om eftermiddagen og aften. Her kan du deltage i musik, sport, kunst, spille bordfodbold, billiard, klatring, fitness og meget mere. Vi har en række af muligheder på skolen, men du kan også benytte dig af de lokale tilbud i f.eks. sportsklubber, fritidscentret, biblioteket eller besøge svømmehallen og biografen i nabobyen Rødding.

Hygge om aftenen

Om aftenen mødes du med de andre evt. omkring lejrbålet, spiller forskellige spil, hører foredrag af forskellige gæster, spiller fodbold, rundbold eller holder lan-aften m.m.

Flere tilbud i weekenderne

I weekenderne er vi også sammen. Der er hver weekend et tilbud. Det kan være alt fra tøseweekend med makeup og tøj til overlevelsesture og friluftliv. Du er selvfølgelig velkommen til at tage hjem og besøge dine forældre, men du er også velkommen til at holde weekend på skole. Der er i løbet af året enkelte bliveweekender.

Forskellen mellem undervisningstiden og fritiden?

Det er faktisk underligt at skelne mellem undervisningstiden og fritiden. Det der tæller er at du selv bestemmer hvor meget du vil have ud af programmet. Når du træner i byens håndboldklub eller spiller musik på skolen, så er du også i fuld gang med din egen udvikling. Der er mange muligheder, og du laver selv din egen fritidsplan.

Fritidsprogrammet tager sit udgangspunkt i faciliteterne på skolen. Derudover er der lokale tilbud i klubberne, foreningerne i byen og de mange muligheder friluftslivet byder på. Der er også mulighed for at lave helt andre ting i lige netop din fritid.

Der er diverse sportsprogrammer som bordtennis, klatring, fitness eller holdsport som fodbold, basketball, volleyball m.m.

Musikundervisning og sammenspil på skolen giver dig mulighed for at berige fællesskabet med musik. I værkstederne på skolen kan du male, tegne, lave smykker m.m. Den flotte natur omkring skolen indbyder til friluftaktiviteter.

Se de seneste opslag på vores Facebook side

Santa lucia ... Se mereSe mindre

3 dage siden

Kommentér på Facebook

Ja absolut de smukkeste luciabrude ever. God dag til jer alle.😊

Det var så smukt, bedre kunne min morgen ikke starte <3

Vi lister os afsted på tå🎶🎶

Fantastisk🤗🤗

En dejlig sang for de unge at vågne op til 🎅😁

+ Se tidligere kommentarer

En god portion af Esportsdengene og der resterende weekendelever tog i går på tur til Odense. Det var et af årets helt stor esportsevents, hvor verdenseliten indenfor spillet Counter Strike tørnede sammen. Der var derudover et stort aktivitetsområde hvor man kunne udfordre sig selv og andre i diverse elektroniske udfordringer.Her er et udpluk af elevernes billeder fra dagen.

Her er et udpluk af elevernes billeder fra dagen.
... Se mereSe mindre

1 uge siden

Så er weekendeleverne og Esportsdrengene pakket i bussen og næsen er vendt mod Odense til ESL pro semifinaler. Teenagerne får lige en lur.. ... Se mereSe mindre

1 uge siden

Kommentér på Facebook

Fede øreringe😉

Når anne ligner en elev på billeder

Luca Jørgensen som altid kan man se dig sove i baggrunden 😅

God tur.. I er altid velkommen til at deltage fra skolen til vores arrangementer i Rødding. Her deltager jævnligt hold fra Rejsby Efterskole og andre skoler har også været forbi. Noget I kan overveje. Vh en frivillig fra DukesDenmark vores næste arrangement er 28/2 til 1/3 2020.