Bliv elev på Gram Efterskole

Ønsker at du blive elev på Gram Efterskole? Du kan bestille informationsmateriale, så du kan lære vores efterskole bedre at kende. Derudover anbefaler vi at i får en rundvisning på skolen.

Vi arrangerer også hvert år gratis efterskole camps, hvor folkeskoleelever over en weekend kan opleve livet på en efterskole. Læs mere i linket nedenfor.

Du kan bestille og tilmelde dig det hele her på vores hjemmeside.

Nyheder fra vores Facebook side

Fredag eftermiddag har dannet rammen for første valgfagsperiode. Blandt andet valgfaget Lag-på-lag, hvor eleverne skridt for skridt er blevet klogere på materialer og har gået flyttet en grænse eller to indenfor det kreative. Her er de første færdige projekter. Giv et like til de tre knægte og den ene høne som er kunstnerne bag disse værker. ... Se mereSe mindre

6 dage siden