Adventure på Gram Efterskole

Er du klar til at blive udfordret?

Er du til nye udfordringer, grænseoverskridende oplevelser, outdoor-aktiviteter, fart over feltet, action, sved på panden, anderledes sport? Så er vores adventurelinje måske noget for dig!!!

Vi skal køre på mountainbikes – her er mulighed for at få et sus i maven, når man drøner ned ad bakkerne på de smalle stier med stejle skrænter – selvfølgelig under
forsvarlige forhold.

Der vil være udfordrende undervisning i geocatching både i orienteringsløb og ved mountainbike kørsel i de omkringliggende skove. At vedligeholde og reparere grej er naturligvis også en del af adventurelinjen.

Vi skal også udfordre os selv i kanoer. Vi har en lejrplads, som også skal bruges til overnatninger og hyggeligt samvær. Vi besøger både fjord og å, hvor vi er tæt på naturen og lærer at respektere den.

Du opnår bedre styrke, kondition og et større mod.

På vores adventurelinje forventer vi topmotiverede og engagerede elever, der er indstillede på hård og udfordrende arbejde og intensiv træning. Vi lægger stor vægt på teambuilding. Du opnår en bedre styrke, kondition og et større mod.

Der vil selvfølgelig også være teoretisk undervisning, hvor vi bliver bevidste om kroppens reaktionsmønstre og lægger individuelle træningsstrategier.
Al undervisning bliver selvfølgelig varetaget af veluddannet personale!

Vandaktiviteter:
Kanosejlads på fjord og å.

Klatring:
Prøve forskellige klatrevægge og teknikker.

Fysisk træning og teambuilding:
Mountainbike
Adventureraces
Løbetræning med pulsure
O-løb
Minitriatlon
Teambuildingsøvelser

Vi har i løbet af året flere ture med overnatning. Vores nøgleord er samarbejde, udfordring, udholdenhed og grænseoverskridende oplevelser.

Peter, 16 år

“En udtalelse fra Peter, hvor han fortæller om sine glæder ved linjefaget”

Leave a Reply